Крик 3 т Нископрофилен RockForce | avtotirmarket.com

Крикове за автомобили: Ръководство за избор на правилния

За всеки собственик на автомобил поддръжката на превозното му средство трябва да бъде приоритет номер едно, особено ако използва колата си често. И когато говорим за често използване на автомобил, спуканата гума не е далечна възможност – нито трябва да бъде последен приоритет.

Ако се спука гума по време на шофиране, ще ви трябва крик за автомобил, за да вдигнете колата и да смените гумата. Повечето автомобилни крикове са хидравлични, което означава, че работят чрез налягане на течността. Марката и моделът на автомобилните крикове зависят от крайната цел.

Тук ще обсъдим различните видове крикове за автомобил и в допълнение ще предложим къде да намерите такива, които са надеждни и достъпни.

Има повече от един стандартен крик за кола? Вие залагате!

Автомобилните ентусиасти са добре запознати с различните видове крикове за автомобили, но разликата рядко е видима за останалите от нас. Някои автомобилни крикове се задвижват ръчно, което означава, че се нуждаят от човек, за да функционират, вместо да работят на хидравлична система.

От друга страна, хидравличните автомобилни крикове изпомпват масло в малък цилиндър. Колкото повече масло навлезе в цилиндъра, толкова по-голямо налягане се създава, което кара тялото на автомобила да се повдигне от земята, за да може да се извърши ремонт.

Подови крикове

Това са обикновени повдигащи съоръжения за автомобили, които работят с хидравлика. Подов крик ще ви позволи да повдигнете страничната част на колата си с помощта на ръчен лост. Красотата на тези автомобилни крикове се крие в тяхната простота – те не се нуждаят от богат механичен опит или прекомерна физическа сила.

❗❗❗ СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Кибер Кучето на Xiaomi: Технологично чудо или скъпа играчка?

Въздушни крикове (известни още като пневматични крикове)

Тежкотоварната строителна индустрия използва главно въздушни крикове за повдигане на тежки и обемисти машини като камиони, автобуси и различни превозни средства, използвани в строителството. Въздушните крикове също често се наричат ​​телескопични крикове.
Крикове с тресчотка

Крик с тресчотка се използва за повдигане на тежки превозни средства, оборудване или други обемисти предмети. Крикът с тресчотка работи чрез прилагане на малки количества сила и постепенно увеличаване на приложената сила. Крикът с тресчотка е машина с лост, използвана в много индустрии.

Крикове бутилки

Тези видове автомобилни крикове са хидравлични крикове, наподобяващи голяма бутилка, откъдето идва и името. Криковете бутилки са по-евтини от подовите крикове, което ги прави перфектният избор за собствениците на автомобили, които искат да извършват дребни ремонти самостоятелно.

Ножични крикове

Ножичните крикове са отличен избор за повдигане на по-леки превозни средства, тъй като (средният капацитет на повдигане е около 1 до 2 тона). Криковете с ножици са по-бюджетни от криковете за под и също така са по-леки, което е идеално за разнасяне.

Ролкови крикове

Ролковите крикове са намерили своето място сред собствениците на автосервизи, тъй като позволяват на техниците лесно да обслужват превозното средство. Подвижните крикове са най-добрата добавка към типичния четиристълбов асансьор, превръщайки го в пълен асансьор за автомобили.

Крикове за мотокари

Криковете за мотокари са повдигащи механизми, предназначени да повдигат мотокари за смяна на части на превозни средства. Криковете за мотокари работят на хидравлична система, задействана от ръчна помпа. Средно крик за мотокар може да повдигне близо 8000 до 9000 lbs.

Различни видове крикове за автомобили на достъпни цени

Независимо дали управлявате собствен автосервиз или сте един от онези собственици на автомобили с пълен с джаджи гараж с всякакви екстри за автомобилно оборудване, AvtoTirmarket.com има всичко, от което се нуждаете. Можете да намерите различни видове крикове за кола и други интересни артикули на достъпни цени!

❗❗❗ СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Кибер Кучето на Xiaomi: Технологично чудо или скъпа играчка?