За нас

GreenNews.bg е социално отговорна група от хора, която се стреми да предоставя на всеки полезна информация и услуги, така че всеки да може да живее устойчив живот.

Беше слънчев следобед в района на залива на Сан Франциско на 2 април 2005 г., когато GreenNews.bg започна своята мисия да направи всеки ден Ден на Земята. И ние с гордост казваме, че оставаме верни на мисията си всеки ден от нашето вълнуващо 17-годишно пътуване и сме решени да продължим през идните години.

Добре дошли в GreenNews.bg – вашият надежден новинарски портал, посветен на екологията и зелените иновации. Ние сме тук, за да ви информираме и вдъхновяваме във връзка с последните разработки и тенденции в областта на опазването на околната среда.

При GreenNews.bg вярваме, че Земята е нашият дом и е наш дълг да я запазим и защитим за нашите настоящи и бъдещи поколения. Стремим се да разкрием значимостта на екологичните проблеми и да подчертаем важността на устойчивото развитие. Нашата цел е да ви осведомяваме за начини и решения, които могат да помогнат за опазването на природата и намаляването на негативното въздействие върху нея.

В GreenNews.bg събираме най-актуалните новини и статии от света на екологията и ги представяме на нашата аудитория с ясност и обективност. Нашата редакционна екипа е съставена от опитни журналисти, които се стремят да осигурят качествена информация и анализи, свързани със състоянието на околната среда и промените в климата.

В раздела нашия раздел “За нас” ние споделяме нашата страст и ангажимент към екологията и нашата мисия да повишим осведомеността за важността на устойчивото бъдеще. Също така, ви представяме нашата история и визия. През годините ние сме изградили доверие и уважение сред нашата аудитория, като сме се ангажирали с надеждност, обективност и непристрастност в нашата новинарска дейност.

Ние вярваме, че чрез информираността и общата ангажираност можем да въздействаме положително върху света около нас. Именно поради това GreenNews.bg е създаден – да бъде вашият източник на надеждна информация, който ви подпомага да вземате информирани решения и да допринесете за опазването на околната среда.

Благодарим ви, че ни избирате за вашия източник на екологични новини и вдъхновение. Заедно можем да променим света и да направим по-зелена бъдещето.