Ето по кои телевизии ще можете да гледате Евро 2024

Футболните фенове в България са в трепетно очакване! Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия (БНТ) ще излъчат съвместно UEFA EURO 2024, гарантирано емоционално и вълнуващо преживяване за всички.

Дългогодишното партньорство между двете медии отново ще даде възможност на българските зрители да се насладят на най-добрите футболни отбори в Европа.

27 мача на живо ще бъдат разпределени поравно между каналите на Нова Броудкастинг Груп и БНТ, включително откриването, финала, както и по един мач от груповата фаза.

Генералният директор на БНТ подчертава значението на това партньорство, за да се гарантира, че българските зрители ще имат достъп до най-големите футболни събития.

Главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп изразява гордост, че компанията се е утвърдила като дом на големия спорт, и обещава качествено изживяване за публиката.

21 отбора вече са си осигурили място на Евро 2024, а останалите 3 ще бъдат определени след плейофите през март 2024 г., които ще бъдат излъчени по DIEMA XTRA.

Жребият за груповата фаза ще се проведе на 2 декември 2023 г. в Хамбург и ще бъде предаван на живо по БНТ 1, БНТ 3 и DIEMA SPORT 3.

Специална студийна програма по БНТ 3 ще предложи анализи преди и след жребия.

Не пропускайте да станете част от футболната еуфория с Нова Броудкастинг Груп и БНТ!

### Допълнителни детайли:

  • Дата на провеждане: 14 юни – 14 юли 2024 г.
  • Домакин: Германия
  • Класирани държави: 21
  • Плейофи за класиране: март 2024 г.
  • Жребий за груповата фаза: 2 декември 2023 г., 19:00 ч.
  • Канали за излъчване: БНТ 1, БНТ 3, DIEMA SPORT 3, каналите на Нова Броудкастинг Груп
❗❗❗ СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Устойчиво развитие и екологични тенденции: Въздействието на опазването на околната среда, възобновяемите енергийни източници и водещите екологични практики

### Запазете датата! Евро 2024 е футболно преживяване, което не бива да пропускате.

### Споделете вълнението! Разкажете на вашите приятели и семейство за това грандиозно събитие.

### Нека заедно подкрепим любимите си отбори!

Ако искате да научите повече, както и ако решите да залагате, можете да посетите inbet .

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling